Юксел Кадриев най-вероятно няма повече да бъде водещ на централната емисия новини на БТВ, но ще заеме шефски пост, пише сп. "Блясък".

Предвид принципните позиции на БТВ по отношение на лицата на медията, които трябва да имат положителен имидж в обществото се предполага, че заболяването и дългото отсъствие на журналиста ще бъде използвано като елегантен повод той да бъде отстранен от екран и да му бъде предложена друга позиция.

Според списанието на Юксел Кадриев ще му бъде предложен отговорен пост, с по-високо заплащане, като компенсация за свалянето от ефир. Ако не приеме условията, Кадриев най-вероятно ще бъде уволнен.

През последните две години той натрупа доста негативи и образът му бе дискредитиран повече, отколкото е поносимо за имиджово лице на телевизията.

Бившата му съпруга Бонка направи всичко възможно наяве да излязат подробности от съвместния им живот, които дори и категорично да не могат да бъдат доказани, поставиха под съмнение като цяло поведението на водещия, отбелязва Блясък.

По отношение на свалянето на бившия й съпруг от екран оперната певица казва: "Нали ви е ясно, че в България няма как да свалят от екран човек с турски произход".

Кадриев обаче имал допълнителни проблеми свързани с парите. Той имал прекалено много дългове, които няма как да върне