Юксел Кадриев съобщи, че е завел дела срещу жълтата преса, както и срещу Венета Райкова заради твърденията й, че нямал висше образование.

Водещият най-накрая призна, че е помолил колежката си да не излъчва предаването с Бонка Георгиева заради дъщеря си.

Той обаче получил отказ под претекст, че предаването вече е записано и внесено в телевизията.

Ден преди излъчването на скандалния епизод на „Горещо”, Юксел получил съобщение, че може да даде отговор. Това обаче вече нямало как да стане, пише „Блиц”.

*Венета Райкова

Юксел Кадриев отрича категорично слуховете, че няма висше образование и съответно нужната квалификация за работата, която работи. По този повод Бонка Георгиева казва, че дипломата му била от 2010 година. Той обаче загубил студентските си права през 2003 година и спрял да учи, пише kliuki.bg. „Как има тогава диплома? Уж я показа на Слави Трифонов, но умишлено скри датата. Не я и даде на Слави да я покаже лично на камерите. Защото щяха да се видят абсурдите. Ако няма какво да крие, защо го направи?!”, коментира оперната певица.

Бонка Георгиева дори подозира, че гостуването на екссъпруга й именно при Трифонов не е случайно. Според нея между двамата е имало предварителна уговорка. А и, както казва певицата: „след като гаджето на Кадриев работи при Слави, нормално е да е така”.

Юксел Кадриев подчертава, че всичко това сериозно се отразява на психиката на дъщеря му и заради нея апелира към Бонка Георгиева да спре с медийните изявления.

*Бонка в ''Горещо''