26 лева на месец! С тази мизерна сума трябва да се издържа бившата жена на Юксел Кадриев – Бонка Георгиева.

Оказва се, че новинарят на бТВ е използвал мръсни номерца, за да отърве кожата от кредиторите.

Но как?! Като осъжда оперната певица да изплати 3000 лева издръжка до момента и отделно всеки месец да заделя по 130 лева за дъщеря си.

Историята…


Преди време съдът отсъдил майката да плаща по 60 лева на месец, но Юксел настоял сам да издържа малката Габи. Кадриев лично е написал споразумение, в което се казва, че Бонка не дължи издръжка на дъщеря им.

Когато кредиторите го погват обаче, той прибягва до коварни мерки, за да си оправи борчовете. Адвокатите насочили вниманието на новинаря, че не е заверил нотариално разписката и това автоматично я прави невалидна, пише kliuki.bg.

Така той изправя Бонка Георгиева пред Темида, като искал от нея сумата от 200 лв. месечно. Магистратите отсъдили, че Георгиева може да плаща само по 130 лв. месечно. Това обаче е повече от двойно спрямо предишната сума. Заплатата на оперната певицата е запорирана, защото я накарали да изплати тази сума със стара дата – общо 3000 лв.

*Бонка и Юксел

Равносметката…

Със скромната си заплата от 400 лева Бонка се чуди как да се справи. Пред близки обяснява, че като плати наема си и кредитите, които изплаща още от времето, когато са ги теглили заедно с Юксел, й оставали 26 лв. за харчене.

Под запор е и заплатата на самия Кадриев, който е преследван от кредитори. Месечното му възнаграждение в Би Ти Ви е 3800 лв., но получавал малка част от него заради твърде многото кредити.

В момента Юксел съди бившата си жена и за ограничаване на родителските й права над дъщеря им Габриела. Първото дело беше миналата седмица в Брачна колегия.

*Юксел с дъщеря си (Снимка: Стоян Гребенаров)

Заглавна снимка: Стоян Гребенаров