Най-после стана ясно защо Юксел Кадриев залива ефира с купища лапсуси - разменя букви в думите, не може да изговори правилно дори и по-простички буквосъчетания, заеква и запецва.

Водещият на новините по Би Ти Ви буквално се смила от тренировки в басейна и умората си казва думата в ефир.

Напоследък Юксел всеки ден по обяд с часове пори водите на басейна в луксозен спортен център срещу резиденция „Бояна", наблюдава ежедневно източник упоритото плуване на Кадриев. В интерес на истината според капацитети тв водещият е отличен плувец. А бътерфлаят му - най-трудната дисциплина, можел да впечатли дори и плувец №1 на света Майкъл Фелпс.

Многото плуване за кратко време обаче се оказало и не само полезно за Юксел. Капнал от умора, на Кадриев наскоро му прилошало и дори почти припаднал в съблекалнята. „Много прекалява. Буквално оказва тормоз върху организма си, макар да е трениран мъж. Пори като кит из басейна", коментират инструктори.



От друга страна обаче Юксел бил страшно доволен. Преди около месец новинарят не приличаше на себе си. Водещият беше станал троен, както се твърдеше, от напомпване с анаболи. Кадриев изпаднал в пристрастие да гълта с шепи хапчета за помпане на мускули. Той се бил вманиачил в тренировките и трупането на мускулна маса с идеята да намали голямото количество алкохол, което имал навика да изпива.

Водещият искал вече да води по-здравословен начин на живот и да стъпи на краката си след пиянски изцепки. Наскоро обаче именно инструктор по плуване в центъра го посъветвал да не набляга толкова на железата, да спре със зобенето и да мине на занимания в басейна.

Кадриев го послушал и тегелите във водата му се отразили отлично на здравето. Докато обаче не тръгнал да прекалява и с това. Сега съветват новинаря да го раздава по-спокойно и в басейна, като прекрати нечовешките натоварвания.