Юксел Кадриев отново се бори за здравето си във Военномедицинска академия (ВМА) в София.

Водещият е приет по спешност във вторник вечерта с тежки болки и е обездвижен, пише в. "Всеки ден".

Двата крака на новинаря са парализирани от дископатията, която мъчи Кадриев. Лекарите съобщават, че ще му бъде направена нова операция, за да се отмести прищипан нерв, който е причина за обездвижването на крайниците на Юксел.

Хирургическата интервенция е трета поред за новинаря. Той претърпя две операции в рамките на последния месец, по време на които му бяха намествани други прищипани нерви. Сега обаче състоянието му е още по-тежко, тъй като е засегнат централен нерв, задвижващ и двата му крака, пишат от

Неотдавна Кадриев се върна на екран, но издържа едва 5 дни. Лекарите са категорични, че новинарят е бил посъветван да не се движи и да остане на легло още поне две седмици, за да завърши лечението си. "Сам си е виновен, че ще го оперират за трети път.

От зор да се доказва и да си пази мястото, е готов да се парализира", недоумяват лекарите. Всички обаче се надяват поредната хирургическа интервенция да е успешна и Кадриев да проходи. Този път новинарят обещал да се върне на екран едва след като се възстанови напълно и лекарите позволят това.