Юксел Кадриев се завърна на екран само седмица след като преживя мъчителна операция от дископатия.

Водещият е бил принуден да изкара емисията в понеделник на инжекции. Преди да заеме мястото си до Ани Салич, в гръбнака на Юксел е инжектирана конска доза успокоителен медикамент.

Водещият имал нужда от лекарството, за да може да издържи половинчасовия ефир в седнала позиция, въпреки че тя е противопоказна за състоянието му.

Макар че лекарите били против, новинарят сам пожелал да се върне на работа, защото искал да си запази стола до Ани Салич и се страхува, че ако отсъства дълго, може да бъде изместен, пише "Всеки ден", цитира hotarena.net.

Сега Кадриев трябва да премине през възстановителна рехабилитационна терапия със специални упражнения за раздвижване на гръбначния стълб.

Самият Юксел страдал много, че не може да практикува редовните си упражнения във фитнеса.

По последна информация, новинарят е спретнал истински сеир в Софийски районен съд, където се гледа делото, заведено от него срещу Бонка Георгиева за попечителските права над общото им дете. Водещият се заканил да съди репортерите на ''България днес'', ако публикуват негови снимки във вестника. „Ще го ударя в земята този фотоапарат”, подивял Юки.

Адвокатката на Бонка Георгиева заявила, че Кадриев се съмнява в способността на майката да си гледа детето.

Снимка: Bulphoto