Оперният певец Юлиан Константинов е в тежък период от живота си, след като преживял развод. Според запознати със семейния живот на 54-годишния панелист в „На кафе”, причината за края на брака му била знойна блондинка от Пловдив. Съпругата му Юлия го спипала, че й слага рога. Изневярата му обаче съвсем не била първата. Докато в началото за похожденията му знаели малцина от обкръжението му, благодарение на медиите, преди 3 години последното му любовно увлечение станало достояние на цялата страна.

Юлия не могла да преглътне публичния резил и подала молба за развод. Че вече е разведен мъж, братът на войлейболния ас Пламен Константинов потвърди в едно от изданията на „На кафе”. Заради Юлия, която е собственик на популярни сайтове за мода, култура и лайфстайл, преди десетина години той ограничил пътуванията до минимум, тъй като искал да е по-близо до семейството си. Константинов чувствително намалил броя на ангажиментите си, макар че му било мъчно за голямата сцена. Уви, това не спасило брака му.

Според запознати, в момента Юлиан Константинов е в доста тежки отношения с вече бившата си жена. Ако се вярва на слуховете, съпругата му дори го обвинявала в домашно насилие и си изкарала ограничителна заповед срещу него. В момента дамата имала нов мъж до себе си, пише „Уикенд“.