След сериозна битка между тримата номинирани за изгонване във VIP Brother - Златка, Никол и Юлиан, снощи от Къщата си тръгна оперният певец.

На излизане той завеща медальона си на Люси, защото "тя е човек, който знае какво ще прави с него".

В студиото пред Ники Кънчев Юлиан заяви, че не е бил с маска в Къщата, пише bliasak.bg.

"Къци е всичко това, което един мъж не бива да бъде", за пореден път каза Юлиан. Той избра за двама капитани Вапцаров и Орлин Павлов.

Тримата номинари се представиха с различни задачи, като всеки трябваше да се превъплъти в ролята на някой от конкурентите си. Юли стана еротичен модел и под вещото ръководство на Нели Атанасова направи фотосесия.

"Единственото, с което превъзхождам Златка е, че моята гръдна обиколка е по-голяма с около 10 см.... и е естествена", обясни на шега Юлиан.

Нели пък го похвали, че е подходил много сериозно към задачата.

Втора, в ролята на оперна певица, влезе Никол. Тя успя да научи част от техниките на пеенето заедно с Орлин Горанов, като в крайна сметка влезе в образа на Кармен. "Това е най-трудното нещо, с което съм се занимавала", заяви Станкулова.

Трета своята роля изигра Златка Димитрова, която стана синоптичка в Нова ТВ. Оказа се, че да чете от аутокю и едновременно с това да посочва картата, се оказа трудна задача. Пред Ники Кънчев тя все пак заяви, че смята, че се е справила добре и все още не се е отказала от кариера в телевизията.