Юлиан Вергов е гост-звездата в първото издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV, което се излъчва от днес във времето, запазено преди за Слави Трифонов-22.30 часа. Актьорът, който напоследък зрителите свързват повече с Нова телевизия заради  „Откраднат живот” е избран да си говори с новия водещ защото бе звезда в първия комедиен сериал на bTV „Тя и той”. Сапунката вървеше в далечната 2002 година, а в нея сексимволът си партнираше със Стефания Колева.

Половин час по-рано пък-в 22.00, Слави Трифонов ще започне своето шоу в купената от него телевизия „7/8”. При него на гости ще бъде Димитър Рачков и така двамата ще влязат в пряк сблъсък за вниманието на зрителите.
Междувременно името на водещия от гръцки произход Николаос Цитиридис се превърна в повод за многобройни шеги и закачки в социалните мрежи.

„Гърците ни завладяха освен с узо и море, и с ТВ програма. НАРОДЕ!“, „Най-после грък да дойде у нас, все ние - у тях“, „DMS #ЕДНОПОСОЧЕНБИЛЕТЗАГЪРЦИЯ“, „Гъркът, сбъднал американската мечта в България“, „Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши“, Не го знам кой е този Индивидис“ и „Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, ама поне да си беше сменил името този човек, ако живее 20 години тук!“ са само част от колоритните шеги по адрес на водещия.
Наричат го още „Сиктиридис“ и „Цикатридинис Супозиторис“.

снимка:фейсбук шоуто на николаос