Юлиан Вергов се оказа поредният известен българин, който изненадващо остава без профил в инстаграм. Звездата от „Откраднат живот“ обаче запази доброто си настроение въпреки неприятностите и позира усмихнат със своя колега Велислав Павлов на снимките на новия сезон на лекарския филм.

Преди часове моделката Моника Валериева също остана бе профил, след като сподели изкусителни кадри с дизайнера Филип Плейн. До този момент тя все още не може да качва снимки в инстаграм и не спира да недоволство от проблема в другата социална мрежа Фейсбук. Преди седмици подобни проблеми имаше и бившата брадърка Алекс Богданска, която обаче направи и невъзможното и успя да си върне профила за 24 часа.

Тогава запознати със социалните мрежи обясниха пред HotNews, че много често профили в инстаграм с купени лайкове и почитатели биват затваряни от администраторите на приложението. Поради тази причина и Богданска била потърпевша на желанието си да демонстрира изкуствено голяма фен база. Дали това е причината и доцент Банков от „Откраднат живот“ да остана без изява в мрежата инстаграм, ще разберем съвсем скоро.