Тази събота феновете на „Маскираният певец“ ще станат свидетели на титанични дуели. След свалянето на маската на Очите, под която се криеше чаровната певица Поли Генова, един срещу друг в битка за оставане в шоуто ще се изправят останалите шест маски от първата седмица с дуели. Ангелът ще застане срещу Баба Яга, Булката срещу Светлината и Златният срещу Плашилото. В края на вечерта ще падне и третата маска във втория сезон на предаването.

В ролята на гост-детектив тази седмица влиза обичаният актьор Юлиан Вергов. Заедно с Алекс Раева, Aзис и Владо Пенев той ще трябва да разследва събраните досега улики и да даде своите предположения кои са популярните личности, скрити зад атрактивните маски.Hotnews.bg припомня, че актьорът запали страшен скандал с участието си като част от журито в първия сезон.

Мината година той се пошегува, че само Мариана Попова смята любимия си Веселин Плачков за актьор и предизвика гнева и на двамата. Сега със сигурност Вергов ще трябва да блесне с още остроумни лафове, защото публиката е доста разочарована от представянето на Владо Пенев, който мълчи през повечето време. 

В най-мистериозното шоу в телевизионния ефир се завръща и един от любимите герои на зрителите от предходния сезон – Пчелата. Миналата година под впечатляващия костюм се криеше певицата Маги Джанаварова, която зае трето място в първото издание на „Маскираният певец“. В събота нова звезда ще вдъхне отново живот на Пчелата, която зрители и панелисти ще опитат да разпознаят.