Юлиян Вергов ще е топ звездата в нов хитов български сериал. Актьорът от Народния театър е приел главната роля в "Поредица" на Димитър Митовски, чиито снимки започват през есента.

Звездата ще строява хитреци на дребно, досущ като в блокбъстъра “Мисия Лондон”.

Жанрът е комедия, а сюжетът ще се върти около група тарикати, които не виждат по-далече от ръба на портфейла си, пише „Монитор”.

Освен Вергов в продукцията роли ще имат Асен Блатечки, Елена Петрова, Бойко Кръстанов, Луиза Григорова и Калин Врачански, така че интересът на публиката е гарантиран.

Младият Бойко Кръстанов ще блесне с централна роля и в новия сезон на „Под прикритие”, където играе Ерол - момчето за мокри поръчки на наркобоса Фарук. В четвърти сезон стана ясно, че героят му всъщност е поставено ченге, така че в предстоящите епизоди Бойко ще крои една от основните интриги в криминалето. Очаква се клапата на "Под прикритие” да щракне на марината в Свети Влас, а освен в Турция екипът на Митовски ще пръска гилзи и в Македония. Твърде вероятно е в гангстерските редици на Иво (Захари Бахаров) да се влеят холивудски екшън герои, тъй като американските партньори на “Камера” напират за копродуценти на сериала на БНТ.