Юлиана Дончева вече е постъпила в болница за раждането на втория си син.

За другата седмица е планирано секциото на брюнетката, научи „Всеки ден".

Лекарите обаче искат тя да е под наблюдение в болницата няколко дни преди щастливата дата, за да не настъпят усложнения в последния момент.

Юлиана чака мъжка рожба от любимия си Стъки, а от предишния си брак има също момче. Не скрива и факта, че съпругът й искал да има син, докато тя се надявала тайно на момиченце. Наследникът вече ще се радва на собствена стая, тъй като двамата вече са обзавели детската в сини и бели краски. Не са измислили само име, защото чакат детето да се роди и тогава ще умуват.

48-годишната водеща работи до последно, а колегите й се шегуваха, че още малко ще роди в студиото, а те ще асистират. Самата Юлиана обаче разказва, че така се чувствала много добре - постоянно да е в движение и да е заета, а като е в добра кондиция на тялото и духа, нямала да стресира и бебето.

Неслучайно близките и приятелите й я наричат българската Моника Белучи, защото освен поразителната прилика между двете дами, Белучи се сдоби също с детенце на 48 години. При Юлиана обаче е малко по-сложно, защото бившата манекенка има зад гърба си два неуспешни опита и един успешен да зачене ин витро.