Оказа се, че оперният певец не винаги е толкова агресивен и освен да напада беззащитни жени, може и самият той да бъде безсилен.

Юлиян сподели с Мариана Попова, че тъгува за децата си.

Той така се разстрои от факта, че не може да ги види, че зарони крокодилски сълзи пред изумения поглед на смуглата красавица.

Певицата веднага се втурна да го утешава и му предложи приятелско рамо, на което да поплаче.

В този момент от агресивния мъжага не остана и следа, но така или иначе Юлиян вече загуби симпатиите на по-голямата част от зрителите.

„Поведението на Константинов е под всякаква критика. Как може да скача като пощурял петел срещу една беззащитна жена”, коментират зрители на „ВИП Брадър”.

Други пък са учудени, че Юлиян и Николай си допаднаха и станаха първи приятели. Очакваше се те двамата да влезнат в конфронтация, заради лидерството в Къщата.

Вместо това Юлиян и Ники се съюзиха и започнаха да си пазят гърбовете един друг. Първа го отнесе Бони, която стана жертва на расизма на Николай. Незнайно защо и Юлиян реши да се перчи срещу певицата, което дълбоко я нарани и в Къщата настана истинска драма.

На всичкото отгоре двамата приятели редовно си правят дебелашки шеги с останалите съквартиранти, като последният път намазаха Къци с паста за зъби докато спи.