Гост в "Гореща точка" по ТВ 7, тази сутрин, беше професор Юлиян Вучков. Той разголи душата си пред Николай Бареков, като отговори дори на най-лични въпроси, нещо, което не прави често, съобщава Blife.bg

Професорът сподели, че едно от нещата за които съжалява е, че няма свое дете. „В годините съм бил с много жени, с някой съм имал само сексуални контакти, други са ме привличали като интелект", сподели пред Николай Бареков Вучков. Много рядко той е намирал у жените интелект съчетан с физически данни.

„Можеш да харесваш една жена, но ако не я обичаш, ако нямаш чувства към нея, тя ти омръзва, писва ти и това слага край на връзката", откровеничи колоритния професор.

Една от причините да не създаде семейство е липсата на жилище в младите му години. Юлиян Вучков е известен ценител на женската красота. Днес, макар и на 75 години, професор Вучков няма бръчка по лицето си и е в блестяща форма. Той е щастлив с приятелката си, с която живее на семейни начала.

След култовото интервю, което професорът направи с Бойко Борисов, приятелката му се обадила по телефона и му е направила любовно излеяние, което го е трогнало до сълзи.

Човекът енциклопедия разказа за детството си, за годините когато е страдал заради развода на родителите си. Майка му е била актриса и той е израснал в театъра. „Не станах актьор, защото аз съм индивидуалист. Не мога да чакам всички актьори да си кажат репликите и чак тогава да дойде моят ред", сподели Вучков.

Професорът смята, че колкото и да е талантлив един човек, той трябва да развива таланта си и да работи неуморно „Само талант и качества не са достатъчни"

В края на предаването Вучков благодари на водещия Николай Бареков за комфорта, който му е осигурил в студиото, което е довело до максимално откровени отговори.