"Въпреки че някои медии още в 5-тия месец ме направиха 100 килограма всъщност съм качила едва 15 килограма", разказа Юлияна Дончева в предаването на Петя Дикова по Би Ти Ви.

"При първата ми бременност беше страшно. Бях качила двойно на килограмите си, когато кантарът удари 100кг просто спрях да се меря.", спомня си тя, пише pik.bg.

"Стъки много обича децата, винаги съм знаела, че иска собствено, но му благодаря, че не ме е пришпорвал. От няколко години правим опити. Бях се отказала, но една моя приятелка ме изпрати при д-р Семерджиева - слънчев лъчезарен човек и всичко се получи. В момента съм най-щастливата на света."

200 000 двойки имат репродуктивни проблеми. Юлияна Дончева разказа, че едва когато се е сблъскала с това е разбрала колко много хора се притесняват да споделят този проблем. Тя ги посъветва да не губят вяра.

*Стъки и Юлияна

Относно клюките и злите езици, които осъждат бременността й, тя беше категорична, че човек трябва да има психически отклонения ако не приветства раждането на дете. "Не виждам проблем по отношение на възрастта ми. Не обръщам внимание на острите коментари на медиите. Искам да се насладя и да изживея красотата на момента."

"В най-смелите си мечти не съм очаквала, че ще се видя как изпращам големия си син с диплома, а малкия е на път. Аз бях точно в този си вид на завършването на сина ми", просълзи се гордата майка.

Юлияна е решила да запази стволови клетки от бебето, за да се презастрахова, ако някога му се случи нещо.