48-годишната бъдеща майка Юлияна Дончева се оказа истински инат и продължава да се вихри като работещо момиче.

Макар че вече е влязла в осмия месец, красивата брюнетка не спира да води предаването си „Пряка демокрация" по ТВ7.

На всичкото отгоре бременната Дончева стои права, тъй като такава е концепцията на рубриката.

Някогашната първа дама сред манекенките ще навърши 49 години на 25 юни, а бебето се очаква да се появи в края на юли.

„Юлияна не слуша мъжа си Стъки да си стои вкъщи и да си почива. Ще вземе да роди в ефир", подмятат помежду си операторите, които гледат да прикрият с професионални трикове килограмите на наедрялата си колежка и избягват да я снимат в близък план. Дончева пък постоянно държи пред корема си табелката със знака на предаването, за да го прикрие.

Доста наедрялата дама видимо се измъчва и едва устисква да свърши предаването, за да изхлузи обувките с висок ток, които са излишно изпитание за жена в толкова напреднала, пък и късна бременност.



Все пак водещата обяснявала на колежките си, че второто бебе я е пощадило, тъй като при първата бременност, преди 19 години, успяла да надскочи 100 килограма.

След като взе смелото решение да забременее на 48, минавайки през няколко неуспешни ин витро процедури, Юлето си спечели прозвището българската Моника Белучи сред приятелите си.

Ласкавият прякор дошъл не само заради известната прилика между двете красавици, но и заради сходната им съдба - италианската дива също забременя на 48 години. Самата Юлияна лети от щастие, че ще може да дари наследник на 16 години по-младия си съпруг - ММА боеца Станислав.

Още преди няколко месеца, Дончева призна, че се е решила на сериозното изпитание най-вече заради него, тъй като тя вече има дете.

Хубавицата съобщи новината навръх рождения му ден през декември миналата година и сега атлетът мислел и говорел само за бъдещия си син. Младият татко очаква Юлияна всеки момент да спре да се изтезава в ефир и да си почива вкъщи, за да не трепери постоянно за нея. Двамата продължават да умуват за името на дългоочаквания член на семейството, пише ''Всеки ден''.