Преди около 20 г. Юлияна Дончева осъзнала, че много от нещата, които казва, докато гледа утайката от изпитото кафе, се сбъдват.

Нейни близки и приятели сами започнали да я търсят, за да им предскаже какво ще им се случи или да им помогне да вземат някакво важно решение.

“Затова вече не гледам, не. Смятам, че не е редно - виждам някои неща, а не мога да ги кажа. Така насочваш хората към един или друг избор, а е добре те сами да решават. Сугестираш ги по някакъв начин”, обяснява Дончева.

Тя отдава способностите си по-скоро на силна интуиция, а не на дарба.

“Не е кой знае какво. Има фигури, които се получават в утайката, и всеки ги тълкува по различен начин. Показвали са ми някои неща, но аз просто казвам това, което виждам и усещам”, казва още журналистката.

Преди време тя гледала на кафе и на Ирина Флорин. “Дори след като майка ми почина, тя ми каза, че е видяла, че има тежко болен човек в къщата, но не е могла да ми каже”, разказа певицата миналата събота в “Търси се” по Би Ти Ви.

Преди три месеца Юлияна Дончева роди втория си син, който кръсти на съпруга си - ММА боеца Сланислав Недков-Стъки. “Много сме добре, гледаме си се”, каза още тя. Първородният ѝ син Йоан-Дако е вече на 19 г.