Нея всички я познават. Била е телевизионна водеща, депутат, сега е бизнесдама.

Еталон е за успех сред много български жени. Юлияна Дончева е смело сърце и вдъхновител за онези, които смятат, че изпускат влака на родителското щастие на зряла възраст – вторият си син Станислав тя роди на 48. Мъникът носи името на баща си, ММА боеца Станислав Недков, с когото Юлияна е изключително щастлива. Брюнетката, която често печели овациите на критиците за безупречния си стил, споделя какво още не знаем за нея.

- Юле, за какво мечтаеше като малка?


- На времето мечтите ни бяха доста скромни, социализмът не развихряше въображението, а го вкарваше по-скоро в определени рамки. Това, което винаги съм мечтала, е да обикалям света и да го опознавам. Мисля, че няма по-голямо богатство от невероятните впечатления на едно пътуване.

- Родителите ти как реагираха, след като избра професията на инженер?

- Моите родители знаеха, че нямам тръпка към инженерната професия, независимо от това, че бях отличен математик. Но се примириха с избора ми, защото преди години беше много важно да имаш диплома за висше образование.

- Кое е за теб в живота най-голямото предизвикателство?

- Аз преодолявам непрекъснато някакви предизвикателства. Имам чувството, че спокойният живот не е моя запазена марка. Винаги съм се опитвала да вървя срещу клишетата и да доказвам, че когато най-силна е вярата на един човек, само тогава нещата се случват.

- Какъв тип мъже харесваш?

- Тези, които са истински мъже, смели и борбени, точно какъвто е Станислав.

- Мислиш ли, че съществува идеален мъж – да обича жена си, да помага вкъщи, да е млад и красив?

- Всеки си има свой идеал и го търси, някои го срещат, други - не. Аз моя идеал съм си го открила, вече 6 години сме заедно и се обичаме, независимо от това, че не помага много вкъщи. Станислав много ми помага в отглеждането на малкия и е много забавно да ги наблюдаваш как си общуват.

- Като една красива жена ти как се поддържаш?

- Макар че съм млада майка, вече съм в истинската зрялост за една жена. Тази възраст изисква специални грижи. Аз например от няколко месеца използвам един нов комплект продукти за лице на Oriflame, от който съм много доволна. Нарича се NovAge и много добре се отразява върху еластичността на кожата ми, както и на контура на лицето. Ползвам всички продукти в комплект, защото знам колко е важна системата от 4 стъпки (почистване, серум, очи, лице), където всяка стъпка допълва предишната за максимален резултат.

Източник: В. "Монитор"