ОВЕН – Лятото ще навлезе в живота ви с нови цветове. Очакват ви динамични събития – освежаващи и обновяващи. Ако сте мечтаели за романтични отношения основани на духовен интерес и чувствено привличане, то юни ще ви подари шанс да реализирате това желание. На делово или обществено мероприятие ще срещнете човек, който ще привлече вниманието ви. Семейните Овни ще проявят повече ентусиазъм да внесат промени в жизненото си пространство. Важна роля е отредена през месеца и на финансовите интереси. От 6 юни Венера ще се разположи във вашия дом на парите и акцентът ще падне повече върху практичната страна на живота. Сред приоритетите ви ще бъдат кариерата ви, бизнеса и въпроси свързани с недвижима собственост. Мнозина ще предприемат ремонти по-сериозни или козметични у дома си.

ТЕЛЕЦ – Първият месец на лятото предвещава успех в сърдечните дела. Венера от 6 юни ще се настани във вашия знак и ще сипе над главите ви благословията си. Благоприятно време за срещи, запознанства и общуване с приятели и любими хора. Промени в личния живот ще настъпят при мнозина. Тези, които нямат партньори ще получат нови шансовете да създадат хармонични отношения, но не трябва да стоите в къщи пред компютъра, а да се движите повече сред хората, да пътувате, да посещавате мероприятия. Въпреки всички преимущества, астрологичните влияния са противоречиви. Обърнете внимание на последните дни на юни когато започват да се оформят негативните влияния между Марс (от вашия дом на общуването) и Плутон (ваш управител на партньорството). През този период се препоръчва да премълчавате, когато се налага, да правите компромиси, да избягвате конфликтите на всяка цена във връзките си. Жените да внимават с мъже, които познават недостатъчно.

БЛИЗНАЦИ – Личният ви живот ще бъде подложен на противоречиви въздействия, така че успехът ви ще е променлив. След 6 юни внимавайте вашите тайни да не станат явни. Венера ще бъде във вашия дом на тайните и скритите явления. Това е зоната на здрача, така че не се учудвайте, ако нещо в любовта ви остане неясно или неизяснено. Без значение колко ще се опитвате да намерите отговор, той все ще ви се изплъзва, оставяйки усещане за загадка. Ако в областта на отношенията остане нещо неизяснено или потулено, то е възможно охлаждане в чувствата. При вас ще се прояви по-забележимо енергията на Меркурий и за мнозина ще е характерен по-рационален подход към любовта. За обвързаните представители на знака ще е по-спокойно времето. Приоритет ще бъдат финансите.

РАК – Юни ще донесе на вас много адреналин, така че очаквайте много динамични събития. Изкушенията в любовта ще бъдат много силни, а любовните страсти ще ви накарат да действате неразумно. Ще бъдете способни да извършите това, за което по-рано не сте се осмелявали и да помислите. Много благоприятен период за Раците, които са сами. При тях огънят на любовта може да избухне неочаквано, от пръв поглед. От 4 юни във вашият знак ще се разположи Марс, а по-късно на 21-ви ще се присъединят Слънце и Меркурий. Това мощно планетарно въздействие ще ви даде смелост да признаете любовта си, да направите предложение или да поемете инициативата. Няма да ви е леко да се ограничавате и да следвате общоприетите правила. Тези Раци, които ги свързват вече брачните вериги ще бъдат напълно удовлетворени от своя живот. Активно време, когато ще можете да се погрижите за множество разнообразни задачи.

ЛЪВ – Животът ви през юни ще бъде ярък и изпълнен с много събития. Няма изобщо да ви липсва самочувствие. Жените ще получават безброй комплименти за своята неотразимост. Мъжете ще се почувстват като крале. Ако не ви свързват брачните окови, то не пропускайте момента да общувате, да флиртувате, да кокетничите с всеки, когото намирате за привлекателен, очаровайте, покорявайте! Имате големи шансове да срещнете някой, който да накара сърцето ви да забие по-бързо. Тези, които вече са обвързани, ще приемат повишения интерес към своята персона като тежко изпитание. Но постарайте се да бъдете по-сдържани и да не давате поводи на половинката ви да ревнува. Само така животът ви ще бъде по-спокоен. Пълни с ентусиазъм можете да имате успехи във всички сфери на живота. Не забравяйте да благодарите на хората, които са ви помогнали да се приближите към целта.

ДЕВА – Венера ще се намира във вашия дом на пътешествията и приключенията, така че ще благоприятства романтичните пътувания и любовта на разстояние. Любовта ще ви открие нови хоризонти, ще разшири вашият свят във всякакъв смисъл. Звездите обещават добро време за влюбените и за тези, които искат да се влюбят. Ако тръгнете на пътешествие, то шансовете ви многократно се увеличават. В дома на партньорството е разположен романтичният Нептун, чието влияние сега за любовта и отношенията е положително, а Плутон в дома на любовта ви ще направи чувствата ви по-страстни и пламенни. Едва ли ще ви остане време да скучаете при толкова възможности да направите живота си по-ярък и разнообразен. Може да намерите ново хоби или интересни приятели. Не е време обаче кардинално да променяте семейните и съпружески отношения.

ВЕЗНИ – През юни ви очакват горещи страсти и емоции. Любовните отношения ще бъдат източник на вълнения, радост и други емоции, но ще преобладават положителните. Понякога ще почувствате, че започвате да се изморявате от бързата смяна на впечатления. Въпреки това не се опитвайте да се върнете към спокойствието и комфорта, а изберете новият динамичен начин на живот, който ще е по-интересен. В сектора на партньорството ви отдавна е отседнал непредсказуемият Уран, така че любовта ви и връзките ви често могат да имат неочаквани развръзки и обрати. Ураническите събития могат да бъдат както положителни, така и негативни. Неочаквани сюжети, внезапно пламнала любов или пък раздяла. Ако сте обвързани, постарайте се да направите нещо ново и оригинално за освежаване на отношенията си.

СКОРПИОН – В първия летен месец сте настроени сериозно към любовта, а по-фриволните забавления не толкова ви привличат. След 6 юни Венера ще се настани в дома на партньорството ви и това ще способства укрепване на връзките ви и създаване на здрав фундамент в отношенията. Чувството за единство с любимия човек ще усетите силно. Аспектът ще пада не върху физическият аспект на любовта, а върху духовната близост. В живота на Скорпионите, които са сами ще се появят много хора и в някои от тях ще откриете добри приятели, но не бързайте да споделяте съкровените си тайни, тъй като по-късно ще съжалявате за това, дори ще се ругаете сами, че сте били толкова доверчиви.В последните дни на юни бъдете внимателни (особено жените). Въздържайте се от случайни запознанства и нежелателни откровения. През това време ще бъдете обкръжени само от „пирани”, готови да ви „захапят и разкъсат”.

СТРЕЛЕЦ – През юни приоритет ще ви бъдат любовните отношения, тъй като Слънце и Меркурий са в дома на партньорството. Тяхното влияние ще създава специална романтична атмосфера, където духовността и интелектуалността ще играят главна роля. Подходящо време за общуване, заедно с възлюбените си да направите бъдещите си планове, да се опознаете по-добре и да разкриете тънките нюанси на взаимоотношенията си. Ако в миналото си сте имали разочарования, сега е най-добре да забравите за тях и да се почувствате по-уверени. Венера транзитира през дома на работата ви, така че ще забележите каква е взаимовръзката на любовните дела с работата. Може да е взаимно увлечение между колеги. Само помнете, че житейските обстоятелства не трябва да пречат на работният процес. Пълнолунието на 9 юни ще е във вашия знак, така че неговото влияние може лично да ви засегне. Противоречивите аспекти на пълната Луна могат да имат както положително, така и отрицателно развитие. Нараства емоционалното напрежение, така че се самоконтролирайте, особено жените.

КОЗИРОГ – Първият летен месец обещава много страст и вълнения. Няма да ви остане време да скучаете, даже някои моменти ще се окажат доста вълнуващи. Динамиката на събитията ще обезпечи Марс, който се намира в дома на партньорството ви. Планетата дава енергия, желание и готовност за действия. За събитията, които се развиват в правилната посока, няма да се колебаете да вземете инициативата в свои ръце. След 21 юни там ще се преместят също така Слънцето и Меркурий и ще добавят в личният ви живот свежест и новости. В любовта и отношенията ви може да настъпят някакви промени. Влиянието на Меркурий може да ви направи по-лекомислени, което може да е от полза на сериозните Козирози. Ще се появи жажда за любовни преживявания, романтични приключения. Мнозина ще се поддадат на съблазните. Хороскопът ви съветва все пак всичко да е в умерени количества.

ВОДОЛЕЙ – Звездите ще бъдат благосклонни към представителите на Водолей. Очаква ви достойна награда за положените по-рано усилия. Личният живот няма да ви поднесе бури и драми, а напротив има вероятност от неочаквани благоприятни промени. Единственото, което може да развали настроението ви е спор със стар приятел/ка. За щастие разногласията ще се разрешат бързо. Тези, които от скоро имат любов, отношенията им ще могат да преминат на нов етап от развитието си. Някои дори ще започнат да живеят съвместно. Обвързаните по-отдавна ще имат романтични моменти и може да получат дори подарък от половинката си. Пълнолунието на 9 юни ще освети дома ви на любовта и приятелството. Тази лунна светлина ще направи явно това, което преди е било скрито в сенките и ще предложи обективен поглед върху отношенията ви с някой близък до вас човек. Възможно е ролята на вашите приятели да нарасне върху живота ви.

РИБИ – Животът ви ще бъде изпълнен с ярки цветове и всеки от вас ще получи своето късче щастие под една или друга форма. Времето благоприятства зараждането на нова любов, укрепване на съществуващите вече връзки, но не и възобновяване на стари отношения. Тези, които вече са срещнали своята половинка, ги очаква период на разцвет в отношенията. Има много фактори, които водят до положителни промени в романтичните отношения. Динамичният Марс от 4 юни ще навлезе в дома на любовта ви и ще ви направи по-активни. Мнозина ще решат да потърсят любовни приключения. Има много фактори, които водят до положителни промени в живота ви. Освен това на 21 юни в дома на любовта ви ще се присъединят Слънцето и Меркурий, които ще прибавят сияние и блясък към проявлението на чувствата ви. С такава концентрирана планетна енергия няма как да имате недостиг от любов и романтика. Ако искате да преживеете вълнуващи моменти, използвайте това време във ваша полза.