Бритни Спиърс е похарчила 400 хиляди долара за лични разходи през 2018 г., съобщава Daily Mail. Данните сочат, че певицата се е глезила в луксозни хотели, пила е хубави вина и е посещавала кварталния супермаркет над 80 пъти за 12 месеца. Изпълнителката, която се лекуваше от депресия и бе за известно време в клиника, е получила 2,5 млн. долара постъпления от турнето ѝ „Piece of Me Tour“. По време на концертите е отсядала на различни места в Северна Америка и Европа.

Бритни е дала 70 000 долара за пътни разходи за 2018-а, като отделила 160000 долара само за четири нощувки в Бевърли Хилс. Статистиката за харчовете на звездата показва още, че певицата е отделила 66 000 долара за домакински нужди, сред които купуване на храна и дрехи за двамата си сина.

В момента Спиърс и 67-годишният ѝ баща се съдят. Изпълнителката повери счетоводството си на него още през 2008 г. Наскоро обаче тя настоя пред съда, че мъжът я затворил в психиатричната клиника против нейната воля. Според показанията ѝ, той я карал да пие хапчета, които не са предписани от лекарите. Неговата версия обаче е друга – че искал попечителство над нея, защото състоянието ѝ не позволявало тя да взима адекватни решения.