За първи път зрителите на „Фермата” видяха секс между участници, макар и внимателно прикрит от големи чаршафи, съобщи Hotnews.bg. Паулина и Краси най-сетне се легнаха заедно, при това в уединение в един от краварниците. Преди да се отдадат на плътски ласки, двамата посетиха психолога Ани Владимирова, за да говорят за проблемите в двойката.

Паулина бе категорична, че не е сигурна в чувствата на Краси и затова е доста изнервена. Явно обаче секси мачото успя да свали напрежението в никарагуанката в краварника, защото след края на секса, той поиска от нея да му се довери и всеки път да споделя какво чувства, за да няма повече недоразумения.

Преди секса Краси дори се изкъпа и обеща да направи всичко, за да запази чувствата между двамата. Паулина бе доволна от него в леглото, защото стенеше: "Обичам, обичам"

„Говори с мен, казвай ми какво става”, прошепна Краси под завивките. Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов не скриха усмивките си след първия секс в предаването и не спряха да се шегуват с двойката, която със сигурност ще остане до финала, за да им носи повече гледания.