Чудите ли се къде да прекарате уикенда? Е, ние имаме предложение! По традиция най-празничната зимна фиеста ще се завихри тази събота и неделя в курорт номер 1 на България - Банско.

Купонът на годината, с който ще бъде отпразнувано откриването на ски сезон 2015/2016, ще започне в събота, 12-ти декември, от 10 часа. Големи награди, добро настроение, музика, игри и танци са само част от изненадите, които са ни подготвили в Банско и тази година.

Зимният празник ще започне с музика и танци, за да подгрее всички присъстващи на Бъндеришка поляна. Специално за ентусиастите, организаторите са подготвили и забавни игри с много изкушаващи награди. Най-големият късметлия, включил се в популярната игра „Ловци на съкровища”, ще си тръгне с чисто ново Audi A3. Останалите състезатели също няма да останат разочаровани, защото десетки страхотни награди ще зарадват и тях.

Ски феновете ще бъдат изправени пред истинско предизвикателство и тази година. Специален гост в Банско ще бъде немската ски легенда Маркус Васмайер, който идва за първи път в България, за да предвожда свой отбор от жадни за скоростно спускане скиори. Неговите съотборници, записали се в състезанието, ще се изправят срещу двата тийма на „местните” ветерани Марк Жирардели и Петър Попангелов. Надпреварата, известна като „Влез в отбора на шампиона”, която ще противопостави три отбора от по 15 скиори, е толкова чакана от феновете и тази година, че само за 24 часа записалите се за участие няколко пъти надхвърлиха максималния капацитет на играта.

Все пак за ентусиастите остава шансът да се възползват от освободено място в последния момент, като за целта трябва рано-рано да се качат на Бъндеришка поляна на 12-ти декември.

След като Банско беше отличен за трета поредна година като зимен курорт №1 в България, този сезон отново ще посрещне своите гости с впечатляващо шоу. Освен големи награди и добро настроение в планината, организаторите са подготвили и продължение на купона в центъра на красивото градче.