Николета Лозанова понесе тежък удар, от който скоро няма да успее да се съвземе.

Самочувствието на плеймейтката е сринато до основи и дори няма с кого да сподели тревогите си.

Дискотечният бос Петко Димитров е забранил на НиЛо да стъпва в заведенията му, научи "България Днес".

На няколко пъти моделката е била гонена от охраната още на входа, а опитите да се свърже с Димитров или съпругата му Яна останали неуспешни.



Младото семейство са категорични, че не искат имената им да се свързват с това на плеймейтката и ги е срам, че някога е била част от компанията им.

Моделката остана без нито един от приятелите, на които можеше безрезервно да разчита. Предаването "Папараци" й изигра лоша шега и вместо нови контакти прекрати старите й.



След скандала с Азис Лозанова малко по малко остава без нито един другар в живота. Дружбата между нея и ромския славей приключи бурно и завинаги, след като НиЛо използва предаването си, за да го злепостави с креватните му преживявания.

Колкото и да твърди плеймейтката, че фолкаджията ще се върне бързо при нея, близки до Азис са категорични, че той не иска и да чува за моделката. Доброто приятелство между него и Алисия пък кара Николета да злобее искрено и да излива целия си гняв срещу двамата.

Според запознати именно заради трагичното положение, в което се намира, НиЛо се е сдобрила с фолкпевицата Андреа само и само да има с кого да се показва пред медиите.