Джулиана Гани не кърми бебето заради лекарска забрана. Това разкри самата плейбойка. "Колкото и да имах желание, няма как. Посъветвах се с хирурзи и те бяха категорични, че не е желателно. Тези 2 килограма гърди, които нося, ще имат нужда от още една интервенция след кърменето, а това ще ми дойде в повече. Все пак вече са ми правени 3 операции на тях", обясни ситуацията Гани пред "Уикенд".

Засега тя не планира бъдещи интервенции. "Мисля, че външният ми вид е перфектен, пък и мога отново да спазвам режима си отпреди бременността. Илиян ще ме вкара във върхова форма до два месеца - поне така ми е обещал. Възнамерявам да бъда секси майка", сподели още силиконката. Тя е напълняла само 7 кг по време на бременността си, като почти ги е преполовила в свалянето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

Джулиана Гани стана майка на син в края на миналата година. "Чувствам се уникално, но не мога да опиша каквото и да било, защото всичко ми се случва като на филм все още. Аз бях много притеснена преди раждането. Страх ме беше да родя по какъвто и да е начин. Илиян беше супер подготвен, дори знаеше как ще премине всичко стъпка по стъпка и беше уговорил да присъства. Всъщност той се плашеше единствено от това дали раждането ще мине по план, а аз имах страх от неизвестното.