Цвети Янева се завърна на сцената след майчинството на концерта на радио „Веселина”, с който медията отбеляза 25-ия си рожден ден. Публиката обаче остана хладна към изпълнителката при появата й на сцената, като някой от зрителите дори станаха от местата си. Гласът на Янева звучеше неуверено, явно от притеснение заради първото голямо събитие, на което участва. Както обеща предварително, тя изпя и народната песен „Лудо младо” в дует с Галена, но не получи очакваната подкрепа от стотиците фенове, окупирали и стълбите в зала „Арена Армеец”.

Въпреки подканата към зрителите, те не запяха с двете фолкаджийки една от най-известните народни песни. Иначе и Галена, и Янева демонстрираха перфектна и секси визия, която може да видите в галерията ни по-долу.
За разлика от отношението към Янева, която прекрати участията си преди повече от година, Цеца Величкович взриви публиката с „Кукавица” и заслужи буря от ръкопляскания.

Силно присъствие регистрира и гръцката звезда Пеги Зина, която разчувства публиката с любовните си балади. Азис заложи на хита си „Мотел”, а феновете не спряха да пеят с него през цялото време. В тричасовия спектакъл участваха още Берковската духова музика и Оркестър Орфей.