Румънски светски сайт събра Андреа и популярния певец Дан Балан, като твърди, че двамата са повече от приятели, но държат връзката си в тайна. Според изданието wowbiz.ro Балан, който натрупа огромна слава с песента "Allegro Ventigo", превърнала се в един от хитовете на 2018 г., не иска да отстъпва от ролята си на сексапилен ерген, по който са луди много източно европейки и затова държи аферата си с Андреа в тайна. Тя пък по принцип била дискретна за личния си живот и затова не оповестявала връзката си.

Според изданието Андреа и Дан първо били само колеги, но по-късно отношенията им се задълбочили и двамата прекарвали все повече време заедно. "Откакто се раздели с Кубрат, Андреа е неотлъчно до с Дан, като го придружава на различни събития и отскоро са заедно в Киев. Те се опитват да крият отношенията си и на публични места се обграждат с приятели. Не интимничат, но когато са сами... Между тях определено се случва нещо", казват източници на медията.

Според изданието Андреа вече често отговаряла на въпроси на свои фенове в социалните мрежи, че любимият й изпълнител е именно Балан, като дискретно понякога придружавала отговорите със сърце. 40-годишният певец е роден в Молдова, стана известен като част от румънска банда, но от 2005 година гради самостоятелна кариера и в момента живее и работи, както в Ню Йорк, така и в Лондон.

Често за него се появяват зложелателни публикации, че е гей, не само защото никога не е представял официално своя приятелка, но и защото сам твърди, че все още не е срещнал любовта. Само преди броени дни се появи публикация, че той има връзка с много популярната украинска певица Тина Карол. Дали всички тези информации за бурния сексуален живот на Дан не целят просто да лъснат имиджа му на мачо, който няма как да бъде на другия бряг, няма как да разберем.

снимка:инстаграм дан балан