Скандални разкрития за фолк певицата Джена и новия й спонсор Гино Ташев, хвърлиха светлина върху връзката им.

Двамата не спират да си правят пиар колко са влюбени, но според запознати отношенията им се базират единствено на общи интереси. Покрай страстната си връзка с американското си гадже, изпълнителката се обзаведе с луксозен апартамент в София.

Сега певицата е на път да се обзаведе и с чисто нов Мерцедес от чужбина. Луксозното возило вече пътува към България, разказват нашенци от Чикаго. Возилото уж било подарък от българо-американското гадже на Джена Гино Ташев, по-известен като Джино Бианкалана. Бизнесменът уж й се извинявал за кръшканията си в Монте Карло.

Според запознати обаче отношенията между двамата далеч не са толкова близки и те просто си правят взаимен пиар един на друг, пише "Шоу", цитира lifestyle.bg.

Лустрото си младия бизнесмен поддържа, благодарение на баща си, който има транспортен бизнес. Освен това Джино е женен за италианка, а за развод помежду им не се и чува.

Двамата с Джена се запознаха по време на пътуването й в Чикаго, САЩ. Младежът отдавна си мечтаел за срещи с представителките на лекия жанр, за да си отвори вратите за родния хайлайф. Срещата му с Джена му помогнала да осъществи мечтата си. Припомняме, че още тогава певицата заля профила си във Фейсбук с общи снимки с Джино. Въпреки че двамата демонстрираха висок стандарт по фотосите, близки до тях разкриха, че Джино всъщност не е толкова богат, за колкото се представя, както и че баща му го издържа. Самата изпълнителка лапнала по парите и стандарта, които той демонстрирал. Въпреки твърденията на певицата, че турнето й тогава е било супер успешно, се оказа, че е пяла в празни клубове. За сметка на това пък не пропускала да прекарва времето с новия си любим, който обаче не й бил особено верен още тогава.  Източникът разкри още, че родителите на Джена са били твърдо против връзката й с Джино, заради което тогава дори проуснали рождения й ден.  

В момента певицата просто се радвала на рекламата, която Гино Ташев й прави, а и ревността се оказала добър стимул за солидни подаръци от някои от ухажорите й.

Припомняме, че неотдавна името на Джена бе забъркано в друг скандал. Тогава бизнесмен твърдеше, че тя го използвала само за пари и похарчил за нея над 200 000 лв.