На изискана церемония късно снощи, в ивент залата на столичен мол, се проведе церемония по връчването на лайфстайл награди, чийто водещи бяха актьорът Камен Воденичаров и стилистката Ива Атанасова.

Сред уважилите събитието се наредиха Алисия, Коцето, Ася Капчикова, Анелия, Гери-Никол, Дара, Камелия, сем. Арабаджиеви, но най-голям фурор предизвика появата на топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, която шокира с пълно преобразяване.

До връчването на наградата й за "Бранд на годината", всеки я коментираше с интерес, без да осъзнава, че всъщност тя е преобразилата се от смугла красавица, в изискана дама с бяло руса кола, подстригана на каре. Пълната метаморфоза на Мегз събуди възхищение у околните за дързостта й да смени така драстично визията си. В едно отношение тя остана вярна на стила си, а именно да дойде в изцяло женска компания, заобиколена от своите "Ангели", но за сметка на това, организаторите неволно я забъркаха публично с Криско.



Той физически не успя да дойде да си получи наградата за изпълнител на годината и водещите избраха точно Мегз да получи статуетката му, със заръката лично да му я предаде. Тя остана видимо смутена от ангажимента, а за да излязат от неудобната ситуация, импровизацията на водещите бе обоснована с това, че партньорството им на професионално ниво е силно осезаемо в новия му клип с дебютната му изпълнителка - Tita.

Мегз също се опита да скалъпи история за запознанството им и работните им ангажименти, но от това само още повече пролича колко са си близки. Най-изумена беше плеймейтката Ася Капчикова, която като бивше гадже на Криско се надяваше на нея да се падне отговорността, пише HotArena.