Медии и фенове останаха с отворени уста, след като американски таблоид публикува новината, че най-новата звездна връзка е тази между Тейлър Суифт и Бен Афлек.

Със снимка на тийн любимката и заглавието „Тя е мъжеядка! Тейлър хвърли око на Бен“ беше обявена тайната връзка на знаменитостите. Което нямаше как да бъде моментално отхвърлено като клкюка, тъй като в момента Тейлър е без гадже, а Бен е почти разведен със съпругата си Дженифър Гарнър.



Според новината Бен е бил този, който е поискал да се запознае с блондинката и е помолил колежката си Кара Делевин за съдействие, тъй като тя е една от най-близките й приятелки. Разбира се, моделът моментално влязла в ролята на сватовник и ги срещнала.

Двамата, от своя страна, си разменили телефонните номера и вече от няколко седмици не спирали да си пишат любовни sms-и. Дори имали намерение в най-скоро време да задълбочат отношенията си и да покажат публично чувствата си. Освен това децата му били нейни големи фенове, което още повече улеснявало нещата.

Разбира се, новината моментално беше отречена от близките и най-вече от ПР-ите на двамата, пише cosmopolitan.bg. Въпреки това не са малко хората, които все още имат съмнения, че в тези слухове може и да има зрънце истина.

Снимка: Getty