Този месец Playboy ще разкаже тазгодишната си приказка за… пораснали Пепеляшки. 12 изящни красавици са на път да преобърнат живота си, качвайки се на голяма сцена. Питате ли се какви са те – имат ли силикон, деца, богати мъже, имат ли образование, спортуват ли и за какво мечтаят?

Съвсем скоро Мъжката Библия ще покаже кои са обикновените момичета, които ще се превърнат в принцеси. Претендентките за най-желаната титла в България ще бъдат представени за първи път на 11 юли, четвъртък, от 23:00 ч. в столичния Megami Club в хотел "Маринела". ВИП гостите на клуба ще са първите, които ще видят избраниците на Playboy на живо. По традиция събитието обещава много изненади, много звездно присъствие, а бъдещите звезди ще изгреят на сцената с пищно шоу.

Представянето на момичета ще бъде придружено с най-новия брой на списанието, в който са публикувани горещите, голи фотосесии и интервютата на участничките в конкурса. 

За първи път тази година Playboy организира тридневно турне за представянето на участничките в конкурса Playmate Of The Year 2019, което ще премине през най-големите градове у нак. След ексклузивното представяне на претендентките в София красавиците ще посетят Пловдив  на 12 юли в Bushido Club Plovdiv и Варна на 13 юли в  Senso.