Ток уби 24-годишния Людмил Николов, приятеля на фолк певицата от Лом Теди Александрова.

Информацията беше потвърдена от близки на загиналия младеж. Инцидентът станал в родното му село Дреновец, Видинско. Младият мъж извършвал ремонт до заведението, което стопанисвал.

Идеята му била да направи още една стая, в която да нощува понякога. Работата по строежа започнала няколко дни по-рано. Людмил се качил на скелето с флекс, а един от кабелите под него направил късо съединение. Младият мъж паднал от високото, без да изпуска флекса, който го нарязал по лицето. Изпаднал в кома, а няколко часа по-късно издъхнал въпреки светкавичната лекарска намеса, съобщава “Конкурент”, цитира blitz.bg.

"Теди плака много и легна до него, докато чака погребението. Отменила е всичките си участия“, коментира лаконично близък до изпълнителката.

Загиналият по нелеп начин младеж имаше намерение да вдигне сватба в най-скоро време с приятелката си Теди Александрова, която е родена в Лом. Те са заедно повече от 2 години, а преди няколко месеца се сгодиха. Талантливата изпълнителка на музикална компания „Пайнер” доскоро разказваше как Людмил дошъл с родителите си на вечеря и й предложил да се сгодят. Двамата плануваха сватбата да бъде в края на лятото, предстоеше да уточнят датата и да започнат подготовката за празненството.

Фолк изпълнителката Галена изказа съболезнованията си на колежката си:

„Най-искрени съболезнования към Теди и роднините на Людмил от Галена и целия екип на "Галена (official)“, това гласеше посланието на певицата и администраторите, които поддържат страницата й във Фейсбук, пише bliasak.bg.

Людмил се снима преди време в клип на Теди. Припомнете си: