След едноседмична пауза Гентиана Халити отново застрада във Фейсбук за загиналите си край Севлиево приятели Калоян и Владислав.

Бившата еротична танцьорка и сегашна хостеса в популярен столичен клуб за последно обяви, че няма да отиде на погребението им, защото няма да може да го понесе.

"Липсваш ми... Винаги мислеше за мен...", написа тя за Калоян Михайлов и публикува във Фейсбук чат с него отпреди катастрофата:

"Знам, че е на по-хубаво място сега! И някой ден, всички ще се смеем заедно. Но ме прецака... не се ожени за мен!!! Ще се разправяме на по-хубавото място. Няма да се измъкне...", допълни тя.

Припомняме:

Двамата младежи Владислав Алексов и Калоян Михайлов, които загинаха при адската катастрофа край Севлиево миналия месец, са близки приятели на силиконката Гентиана Халити. Това разкри самата тя на профила си в социалната мрежа "Фейсбук".

"Загубих двама прекрасни приятели... Почивайте в мир! Всички сме потресени. Обичаме ви и винаги ще ви помним", написа Гентиана, след което разкри и имената на младежите - Владислав Алексов и Калоян Михайлов.



Двамата загинаха на пътя Варна-София. Владислав и Калоян се прибирали от почивка на морския бряг, когато около 13 часа на ляв завой колата им се отклонила, влязла в насрещното движение и там била пометена челно от ТИР "Ивеко". Последните думи на Владислав във "Фейсбук" гласят: "И това лято отмина толкова бързо ... СОФИЯ идвам си :)", като са написани непосредствено преди трагичния инцидент.