„Аз съм под жесток чехъл”, призна актьорът Захари Бахаров пред Иван и Андрей.

Звездата от Love.net разказа, че дори вече не се сеща да излиза сприятели, а директно се прибира вкъщи при половинката си – водещата Диди Алексиева.

Въпреки това, актьорът сподели, че е „гледан мъж” и че не може да се оплаче от нищо. Имайки предвид еротичните сцени на Захари в киното, Диди с лекота отсече, че не го ревнува, особено от професията му, защото това би било лудост. Той нея - също, тъй като не му давала поводи, пише Dir.bg

Двамата млади родители разказаха повече подробности и за раждането на малкия им наследник Максим. Захари Бахаров сподели, че се опитвал да бъде съвременен тип баща и да може да прави всичко редом с майката – да сменя памперси, да къпе детето и т.н. Диди пък издаде, че по време на бременността си е качила цели 27 килограма, но въпреки това така и не изпаднала в така наречената „следродилна депресия”.

Водещата призна, че да си родител е доста ангажиращо, имаш тотално различен режим, често не можеш да си доспиваш, но е приятно. След като поотрасне малкият Максим, Диди възнамерява отново да се занимава с телевизия.