Захари Бахаров и Владо Пенев са най-скъпоплатените актьори в последния 5-и сезон на „Под прикритие”.

Двамата прибирали по 10 хил. лв. за един епизод на култовата кримка на БНТ, която ще се излъчва до юни по националната телевизия, разкриват запознати.

Именно босът на мафията - екранният Иво Андонов и врагът на мутрите – инспектор Попов, са големите звезди на поредицата. И в новия сезон двамата са главни действащи лица, заедно с новото ченге под прикритие Ерол, в чийто образ влиза младата надежда на Народния театър Бойко Кръстанов.

Още от миналия сезон зрителите сипеха суперлативи за неговата игра и за това продуцентите му възложиха главна роля в настоящия. Младият талант не предава доверието им и бе засипан от похвали още след първите два епизода на кримката. Това обаче не се отразило кой знае колко на хонорара му, който бил сред най-ниските – 3500 лв. на епизод. Причината е, че той е все още начинаещ и не може да има претенции, че с името си допринася за популярността на поредицата. Всъщност е точно обратното и звездата на Бойко блесва едва сега, въпреки че още преди няколко години имаще роля в „Стъклен дом”, но там никак не се отличи.