Актьорът Захари Бахаров бе специален гост на прожекцията на „Игра на тронове”, която HBO България организира на Римския стадион в Пловдив завчера.

Над 800 фенове на култовото фентъзи се събраха да изгледат осмия епизод от петия сезон, в който с дребна, но ключова роля се разписва и Захари.

Възпитаникът на Надежда Сейкова носи бойните белези на Лобода, главатар на племето Ден, което Джон Сноу (Кит Харингтън) се опитва да вербува на страната на Нощния страж в битката с Белите бродници.

„Здравейте всички! Изключително се радвам, че съм тук. За мен бе чест да стана част от такава невероятна продукция. Трябва да призная, че съм гледал текущия сезон до четвърти епизод. Карам я бавно, за да е по-пълно удоволствието”, сподели Бахаров пред публиката. В рамките на половин час той почерпи присъстващите със селфита и разписа с всичко, което му бе поднесено.

„Мисля, че току-що счупих рекорда си по брой дадени автографи. Досега бях дал само към 600 наведнъж”, призна с усмивка Бахаров. Той обаче не остана да изгледа епизода, който приключи с велика батална сцена и екранната му смърт.