Менте агенти се пребили Захари Бахаров, ожали се в социалните мрежи самият той. Това се е случило във френския сериал "Отдел „Фалшива самоличност", който е сниман преди пет години.

„По БНТ изтече и 3ти сезон на "Le bureau des legendes" ("Отдел фалшива самоличност"), и май никой не разбра. Сега го повтарят по БНТ2. А сериалът е хубав и си заслужава. Правен е от Eric Rochant за Canal+. Чуден шпионски трилър, леко встрани от мейнстрийма. В главната роля е Mathieu Kassovitz, който пък е правил много добри филми и като актьор, и като режисьор. La Haine примерно.

А в 5ти сезон, два от епизодите са заснети от самия Жак Одиар, с който имах честта да снимам...за около 4 минути. Основната ми роля е в трети сезон. Ако ви попадне го гледайте", пише Бахаров.



"Гледах Ви :) ! И както винаги-перфектна игра :) ! Особено леката насмешка ,преди удрянето на главата Ви от вратата на камиона,а също за мен беше силен момента-да питате и да разказвате за вашето семейство преди да Ви застрелят ! Поздравления !", "Екстра си бушониран", са малка част от коментарите на страницата на Бахаров. Феновете на сериала издават, че в петия сезон за малко се появява и колегата му от „Под прикритие” Александър Сано.

„Отдел „Фалшива самоличност” е политически трилър с четири сезона и с най-големите приходи за френската офис класация. Снимките са в Париж, Алжир Сирия и Иран. Сериалът е вдъхновен от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от централната дирекция за външна сигурност на Франция. Бюрото създава легендите – т.е. обучава, тренира и произвежда агенти под прикритие за дълги мисии на чужди територии с френски интереси като северна Африка и средния Изток. Дълги години под фалшива самоличност тези герои живеят друг живот и завръщането им е трудно, не само географски но и личностно, пише „Телеграф”.