Актьорът Захари Бахаров се е разминал на косъм от тежка катастрофа при репетиция за , твърди в. “Уикенд”.   По време на снимки на екшън сцена за поредния епизод в столичния квартал “Орландовци” спирачките на камиона, който участвал в каскадата, отказали да се задействат. Колата, в която се водел Бахаров, била цапардосана от камиона. От удара лявата врата на автомобила се смачкала. Актьорът Валентин Бурски, който изпълняваше ролята на пандизчията Пецата в “Стъклен дом”, карал колата пред тази на Бахаров. В последния момент Бурски усетил, че ще стане катастрофа и едва успял да завие рязко встрани.

Работници от местната ТЕЦ, които с любопитство наблюдавали каскадите, в началото решили, че сблъсъкът е по сценарий. Чак когато на снимачната площадка настанала суматоха, те разбрали, че едва не са станали свидетели на нещастен случай.

Макар че Бахаров се отървал невредим от инцидента, екипът доста се уплашил. В крими поредицата актьорът играе мафиотския бос Иво Андонов, който трябва да демонстрира завземането на територия от оттеглящия се от подземния свят Джаро и преминаването му към легалния бизнес. Това вкарва Бахаров в много екшън сцени, много от тях и реални.