Актьорът Захари Бахаров, който играе Иво Андонов в "Под прикритие" , сложи край на слуховете, че любимият сериал може да има продължение.„Няма да има 6-ти сезон на “Под прикритие”, написа в социалните мрежи той. Преди дни неговият колега Бойко Кръстанов също в социалните мрежи припомни своята роля в крими сериала и медиите решиха, е той се готви да се завърне в него.

Звездата сподели още, че не знае кога ще излезе филмът „Южен вятър 2“, нито пък други ленти с негово участие, заснети в близките две години. Бахаров обаче обеща скоро да обяви нови дати за отменените представления на „Чамкория“.

Нов крими сериал обаче започва тази седмица по Нова телевизия. „Отдел Издирване“, чиято премиера е в петък в 21 ч. Сюжетът се завърта около мистериозно убийство, което се превръща в лична трагедия за героите на Ана Пападопулу и Юлиан Вергов, който играе Камен Петков – шеф на „Отдел Издирване”.“Сюжетът е много заплетен. Има различен тип издирвания, с които се занимаваме – търсим както изчезнали, така и хора, които да ни помогнат в достигането до информация”, разказва друг участник в кримката Христо Петков