Войната във ВИП Брадър продължава. Циркът е между семейство Манови и темпераментната Людмила Захажаева.

От сутринта новата "психотерапевтка" в Къщата започна да изнервя Съквартирантите, първа под прицел попадна плейметката Ели. Тя и Людмила се засякоха в банята, където Кучкова получи злобна забележка, защо е решила да пере толкова рано и да вземе легена, който явно трябвал на Захажаева.

"Не се заяждай с мен, ще си пера когато си искам и ти няма да ми държиш сметка. Не ми говори глупости!'', тромаво отвърна ядосаната Кучкова, а след това побърза да се оплаче на Кали. "Заяжда ми се за легена, но аз няма да й мълча. Мърла, долна проста!"

"Груб глас на възрастна жена, истерична и вулгарна. Приятно пране Кучкова, приятно пране.", нагло отвърна Захажаева, след като Ели не я чуваше.

В Къщата следваше титаничен сблъсък между семейство Манови и Захажаева, който са в открита война. Двойката трябваше да изповяда проблемите пред "психоложката".

"Като отидеш там седи си кротък, отговаряй й на въпросите и ще мине", посъветва Тачо Кали.



Тачо обаче не е на мнение, че Людмила ще рови в душата му. "Още от сега ви казвам - 20%."

"Когато човек отива на психиатър му има доверие и разчита на него, ние дори не я харесваме", пък заяви Жени.

''Както всяко семейство и вие имате проблеми, споделете ги, давам думата на Тачо, защото е глава на семейството. Има ли нещо тревожно?'', запита Захажаева.

"Първо, ако искате да продължим мисля, че само трябва да слушам. Тя да говори с мен?! Объркали са човека, който трябва да ми зададе тия въпроси. Ставам и излизам, това е. Тези проблеми не трябва да се обсъждат тук. Няма какво да мисля'', отговори на Биг брадър Тачо.

"Вашият сеанс приключва, мисията ви е неуспешна." заяви Биг Брадър.

Кучкова бързо изкоментира казаното: "Знаех си, че Тачо няма да й играе по свирката, на такъв вампир!"

Биг Брадър спря цигарите и топлата вода на Съквартирантите.