Захажаева: Въргала и Камелия са пияници, Кучкова е проста, Кали е посредствена, Жени е с ниска култура, а Тачо да бъде наказан!

03 декември 2014 | 14:49
Прочетена
7873
 

Людмила Захажаева, майката на журналистката Албена Вулева, бе попадението, за което продуцентите на "Биг брадър" едва ли са и мечтали!

Още с влизането си в къщата тя даде категорична заявка, че няма да остави никого на мира, а където види слабост или отпор, ще атакува най-свирепо. И точно това се случи.

Людмила извади на показ скритите лица и истинските проблеми на звездите, пише "България Днес".

- Г-жо Захажаева, защо толкова криете професията си, с какво се занимавате?
- Искам сега за първи път да кажа, че съм завършила психология и работя по специалността си. Занимавам се основно с корекция в поведението на деца и възрастни. Ето затова ми бяха много интересни вашите ВИП-ове в къщата, защото очаквах да са истински такива, а те... бяха просто едни несретници. Освен всичко, хора без познания и обща култура. С кого да си говоря? С Влади Въргала, който не познава творчеството на Михалков, или с Камелия Воче и Кали, които само чистеха и друго не ги вълнуваше. Или пък с Кучкова, която си мълчеше и не участваше в нищо, защото, разбира се, няма какво да каже. А за Ели Гигова, по пет пъти на ден се преобличаше, постоянно стоеше в банята да си навива косата. И после горката много страда, като видя, че нищо от роклите й не беше показано. Какви са ви тези ВИП-ове? Просто нуждаещи се от помощ хора, това са те.

- С влизането си ги поставихте на място с думите: "Аз съм хищник и си търся жертви".
- Ами, разбира се. Това ми е професия, исках да покажа жертвите в лицето на всички освен на дъщеря си. Макар че и тя като добър играч и състезател използваше маневри, които одобрявам. Защото ние двете с нея сме добри манипулатори. Аз дирижирах нещата в къщата. Ето например със Стефан Уош, дадох му едно рамо, за да го забележат. Много манипулирах нещата - специално с Уош, когато видях, че той е в сянка. По същия начин направих и с Тачо. Направих така, че да разбере, че има смисъл да се обръща към терапевтична помощ, и т.н. Защото, както самата Жени обясни, той е бил добро дете в Испания, където е живеел с родителите си. В момента, в който се жени за нея, става хаймана. Кръчмите го "развалят". Именно заради това Калканджиева непрекъснато му правеше забележки, когато си пийне повече. Казваше: "Като са му повече чашките, почва да налита на бой, без значение познати или непознати". Когато влязох в собствената си роля на психолог, Жени сподели, че Тачо е имал много подобни случаи на скандали с побоища по заведения. Затова постоянно го ограничаваше да внимава какво прави. Самият той на мен ми каза: "Няма да си първата, която ще пребия!". Но мен не ме е страх, да ви кажа. Чак така да ми посегне, че да ме убие, нямаше да стане - щях да отвърна!- Вярно ли е, че Тачо се кълнял в детето си, че ще ви убие на улицата, ако ви види?
- Да, да, то затова му е детето - да се кълне, че ще убие някого! Този човек трябва да бъде наказан по юридически начин! Изолиран! Какви са му методите? Взима някакви изпражнения, слага ги в леглата, рови по багажи, измисля, та това са женски качества - да ходи някъде, да рови, да слага чесън, това е съвсем не мъжко. Той не отговаря на възрастта си. Това е някакво обидено психопатично хиперактивно дете на 12 години. Той не е озаптен от майка си и толериран от нехайната, нискокултурна жена Жени. Защото Тачо посегна не само на Зорница, но и на Месечков, и на Въргала.

- Дела ли има Тачо, за които ние не знаем?
- Той се беше изтървал, но не помня дали той или Жени, че имал някакви заплахи за дребно хулиганство. Нещо се е случвало при него и излиза, че това в къщата не му е за пръв път, както вече казах. А Жени е напълно безразлична - каквото ще да става, тя е просто в друга стая, седи и се усмихва. Тя е безразлична към неговата съдба. Само че този отпор, който му нанесох, той не можа да го преживее физически.

- Какво имате предвид?
- Вдигна кръвното, лекари идваха, защото той има порок на сърцето от малък и цяла нощ се въртя, облива се в пот, просто нервната му система не издържа. До такава степен е свикнал да живее по този начин, че все някой ще го тика, бута - или семейството или женичката му, че просто дава лош пример на детето си. И от това като че ли най-много го заболя, като му го казах, но това е истината.

- Кажете по нещо за всеки в къщата като психолог.
- В тази къща всички бяха събрани случайно, те не са ВИП-ове, не са елит. Въргала, който отдавна не работи, е алкохолик и пияница. Камелия Тодорова също е пияница, алкохоличка, та макар и бивша, както казва. Йорданка Христова е просто една възрастна женица, от която искаме много, а тя си живее със своите скелети в гардероба... Уош е на 30 години, ама още не се е намерил. Какъв актьор е Аръков? Животът му са само любовните връзки, а, повярвайте ми, той няма никакво, ама никакво мъжко излъчване, някой между другото гледал ли го е някъде? Кучкова, която е от село и не може да свали нито един нормален умен мъж, а смята, че всички я харесват, е смешна. А колко е проста, Боже мой! За Гигова, казах, крие се горката по цял ден в банята да се оправя. Ами покажи нещо от себе си, като си учила в Париж! Никаква женска притегателност, никаква притегателност, нищо. А Кали? Посредствена фолкпевица. Как може ти да пръскаш с дезодорант в лицето на кучето? Какъв човек трябва да си? Разбирате ли, човек, който може да посегне на беззащитно животно, със същата тази лекота ще посегне и на дете! Това може да се очаква от нея. Дори се чудя с кой акъл дъщеря ми попадна сред тези хора.- Към дъщеря ви също има обвинения, че е крала стоки от хипермаркет?
- Ооо, за това не знам, не мога да кажа, по това време бях в Санкт Петербург, защото се грижех за майка си. Но такива хора като нея принципно винаги са нападани. Не взимам страна, защото в толкова неща е била обвинявана във времето. Дори я смятаха за лесбийка, така че това не е въпрос към мен. Не знам.

- Защо нападнахте Венета Райкова? Заради конфронтацията й с дъщеря ви ли?
- Не само, Венета просто е селянка. Има проблем с интелекта и с много неща. И с мъжете даже. Как пък в цяла България не се намери мъж за нея? Та го намери и тя от "ВИП брадър". Така че за Венета ще говоря отделно. Какъв пример тя дава от предаването си? Тя, която хиляди пъти се молеше на мъжа си да се върне при нея пред цяла България, после да показваш тържествуващо корема си като си бременна, че най-после някой и теб те е заплодил? Голяма излагация.

- Какво ще кажете за победителя Влади Въргала?
- Почти бездомен, ама силно агресивен е Влади. Той на няколко пъти също можеше да посегне на съквартирантите вътре. Дори на дъщеря ми. Не мога да го съжалявам, а и не смятам, че той търси точно това.

- Доволна ли сте от себе си и това, което се излъчи за вас?
- Разбира се! Никога не съм правила конфликт. Не ми беше тази целта. Надявам се просто съквартирантите ясно да разберат, че индикирах техните недостатъци, и ако имат мозък в главата си, ще се опитат да променят черти от характера си, които дразнят, а те не ги виждат. Работата ми е да упражнявам влияние върху хората, иначе съм спокоен човек. Влязох заради това - да сваля маските на хора, които цял живот се прикриват зад други лица. И смятам, че постигнах всичко това, за което си говорим. Друго ще ме питате ли, че имам работа да върша? Добре, благодаря.

Свързани новини

Галерии

Коментари

месара
05 декември 2014 | 20:39

а ти си долна руска курва , клептоманка и алкохоличка !

maria
05 декември 2014 | 08:13

Otivay da se lekuvash v niakoia ludnica,che ot tolkova chetene i uchene po psihologia ti e promit mozuka!

до 7
04 декември 2014 | 08:12

Така е, но всичко казано от нея е истина :)

До № 7
04 декември 2014 | 06:20

Точен и истински коментар! Браво!

03 декември 2014 | 23:17

Няма по тъжна гледка от стара курва.

Ava
03 декември 2014 | 21:17

Тъпанари! Явно това ви е нивото да бутате пачаври и простаци.Явно това е вашата съшност.

03 декември 2014 | 18:17

Супер си Захажаева.Сложи на място всички тези боклуци.

03 декември 2014 | 17:19

Не прочетох добра дума за никого . Никакъв психолог не е тази жена,лъже.Не била агресивна!? Та тя не спря да крещи по всички и да ги провокира -агресивно ,просташки, с отвратителен маниер на проста жена.За мен тя и дъщеря й имат сериозни липси в живота си и са нещастни.

03 декември 2014 | 17:12

Браво,коментар на място,защото всичко казано от Захажаева е пълна истина.Това са нашите жалки и супер посредствени "звезди".Резил са за цяла България.Тези посмешища трябва да се скрият и повече да не ги показват.

Братя близнаци Хуйови
03 декември 2014 | 17:03

Баба Захаджаева като изреди всички и им намери кусури, нека знае, че тя е една дърта руска пачавра, която е отгледала едно говорещо говедо!

.........
03 декември 2014 | 15:06

A ти да влезнеш в лудница....веднага!Руска пляска..

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Диляна Попова лъсна по мрежест чорапогащник

Актрисата избухна с тийн стайлинг

Голи снимки на Мадона с цензура от Инстаграм

Певицата пита защо задните части на жените никога не са цензурирани, а зърната й са

Лияна с нова еротична снимка

Всичките й дрехи купувани от сексшоп

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Ал. Кадиев: Ивчето ми прави всичко

Телевизионерът не може да се нахвали с новата си половинка

COVID-19 допълзя и до Гущерови

Бебето не усетило заразата, баща му преболедувал тежко

Защо се събраха Рачков и Игнатова?

Двамата бяха любимата двойка на България

Тризначките с невероятно разкритие за себе си

Вяра, Надежда и Любов били осиновени, намерили биологичната си майка в Англия

Нова мъка сполетя Дивна

След тежката катастрофа преди години

Саня Борисова крие младо гадже

Бившата на Ники Илиев разцъфна след раздялата

Ники Кънчев отново потъна в траур

Водещитя на "ВИП Брадър" губи пореден приятел

Майката на новата Мис България хич не е случайна

Родителката на Сара е вдъхновение за световно име

Поли Генова кръсти с 2 имена бебе №2

Певицата роди днес и показа бебето

Курбан в храма на Ванга спасява Володя Стоянов

От ВМА не дават информация за състоянието му

Водеща на bTV роди син в деня на изборите

Това е първото дете на Алекс Кръстева

Мани: Майка ми нареди да се самоубия

Шокиращи разкрития за тежкото й детство

Ето с коя от Игрите живее Вальо

Не спечелих предаването, но спечелих теб, разкри той за първи път

Ето ги трите деца на Денис Топал

Влади Михайлов изненада панела и зрителите в "Маскираният певец"

Тв и Риалити

Българката Ника Парис очарова Ед Шийрън

16-годишната изпълнителка набра огромна популярност с представянето си в италианския X Factor

Ето как Деси Цонева стана на 38 години

Бившата телевизионерка благодари

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Мъжът на Сашка Васева не познава сина си

Христо е виждал младия мъж само два пъти в живота си

Рут Колева скочи срещу Черния петък

Певицата показа гробище на дрехи

Юлиян съди "Игри на волята", че не спечели

Вотът е манипулиран, категоричен е Златев, който иска 200 000 лева

Виж още от Издънки

Култура

Fashionista

Том Форд критикува филма за GUCCI

Нарече го "фарс" и "сапунка"

Спринцовки и бурки на модно ревю

Митко Дамов с нощно ревю в Ботаническата градина

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.