Един от най-известните ММА бойци у нас и участник във ВИП Брадър е обвинен като член на сводническа банда, пише „България Днес“.

Белезниците заключили здравите му ръце на 23 ноември, но до днес и прокуратурата и съдът мълчат по случая. По данни на прокуратурата бандата е развивала дейност в бар, разположен на 19-ия етаж на столичен хотел, който бе затворен наскоро. Освен да се чекнат пред посетителите, момичетата предлагали и сексуслуги. След сеансите отчитали парите на барманките, а те от своя страна ги давали на Топалски. ММА боецът ходел два пъти месечно в бардака, за да прибира оборота, Той е и управител на фирмата наела помещението под наем.

Топалски свалил жена си за две седмици

Прокуратурата се позовава на свидетелски показания на някои от труженичките. По случая са използвани и СРС-та, но те още не са свалени на хартия и не фигурират в делото. Четири от момичетата са разпознали Топалски при следствените действия. До момента са разпитани 18 свидетели, 7 от тях пред съдия. Самият Топалски отрича да е замесен в подобно престъпление и смята, че ако делото се гледа в съда ще бъде обявен за невинен.