Flirt Ibiza парти групата изпълни своята програма. Младежите посетиха Pacha в последния ден от своя парти тур, с което това изживяване остана завинаги в сърцата им.

Те станаха част от закриващото за сезона парти, в което се включиха Bob Sinclar, Danny Howard и множество други величия от клубната и денс световна сцена.

Дванадесетте късметлии, които имаха шанса да се докоснат до една наистина зрелищна награда, се раздадоха на максимум и взеха всичко, което всеки истински парти фен може да вземе като емоция от острова. Парти, залези, плажове, водни спортове, флирт, радости…цяла палитра от истински емоции. През своите четири дни на Ибиса, групата посети две зрелищни нощни партита и две дневни – плажно и на лодка. Списъкът с места и партита включва не кои да е заведения, а най-великите на острова. Ushuaia, Amnesia, Beautiful People Boat Party и Pacha – какво повече може да писка човек!

Pacha е неразривно свързан с Ибиса.

Вероятно най-известният клуб в света е именно Pacha, а неговото лого – двете черешки, са се превърнали в популярен знак за всички фенове на хаус музиката.

Клубът е открит през 1966 година в Барселона, но в последствие се мести в Ибиса през 1973 година и все още е хитовото място на острова. Няколко десетилетия и няколко обширни допълнения и модификации по-късно, Pacha е най-старият клуб на остров Ибиса и е любим клуб на известни диджеи и световни звезди като Кейт Мос и Кайли Миноуг. Принц Хари често празнува по повод и без повод в клуба, а певицата Шакира обича да танцува там.

Луксозният клуб се намира в модерния квартал Ибиса Нова, в близост до яхтеното пристанище. Капацитетът му достига 3000 гости, има три зали със зрелищно осветление и озвучаване, а размерът на клуба е огромен, въпреки на пръв поглед това да не личи. Там може да видите най- красивите жени на дансинга, а в изолираните сепарета всяка вечер се забавляват най-заможните хора, сред които и множество световни известни имена.  

В хода на масовия туризъм, клубът отваря врати и в Санкт Петербург, Ню Йорк, Мюнхен. Империята има и няколко ресторанта и хотел Pacha. Има и моден лейбъл с името и логото с двете черешки, звукозаписна компания и мърчъндайз бизнес по цял свят. По този начин империята става най-голямата дискотечна верига в света. Едно обаче не се е променило: дрескодът е все така строго регламентиран.