Шокираща оргия с участието на Жени Калканджиева, Миро от „Каризма“ и продуцентите Иван и Андрей се е разиграла на морето. Скандалната групичка си спретнала нестандартно забавление в луксозна вила с тузарски басейн преди няколко години.

За дивия купон разказва свидетел, който също бил сред гостите на купона, пишат от hotarena.net, цитирайки „ШОУ“.

Шокиращата оргия се случила в една гореща лятна вечер на 2009 година, когато всички се събрали на частно парти в Слънчев бряг.

След като всички порядъчно се напили, опиянената от алкохола Калканджиева предложила да развлече гостите с френска любов.

Първоначално присъстващите си помислили, че се шегува, докато бившата миска не привела поканата си в действие и не награбила един от най-пияните гости.

Продължението на историята е още по-брутално. Докато шокираните присъстващи гледали секс изпълненията край басейна, от къщата се чували истерични писъци на мъж. Първите нахлули видели Миро от „Каризма“ да прави любов с едно от момчетата на партито. Младежът толкова силно пищял, че в първия момент гостите си помислили, че го изнасилват.

Телевизионерите Иван и Андрей също не пропуснали да се отчетат подобаващо, твърди свидетелят. Двамата до такава степен се напили и дрогирали, че лежали безжизнени в басейна доста време.

Доколко историята е вярна можем само да гадаем, но като се има предвид разюзданото поведение на родните ВИП-ове, едва ли подобни изпълнения от тях са голяма изненада.