Само седмица след премиерата на новия проект на Татяна – “До три”, сингълът и видеото предизвикаха бурна реакция сред почитателите на певицата, които не спираха да я засипват с поздравления за хитовото попадение и за интересното представяне като видеореализация.

Татяна не скри радостта си, че “До три” е докоснала феновете и се е превърнала за толкова кратко в тяхна любима песен.

“Приятели, искам да Ви благодаря за многобройните писма и поздравления, свързани с най-новата ми песен “До три”. Много, много съм щастлива, че за толкова кратко време тя в част от вашите купони и празници. Изпратихте ми толкова много видеа от дискотеки, на които купонясвате на песента, а това ме прави безкрайно щастлива”, сподели певицата във Facebook.



Сред най-нестандартните обяснения в любов бе това на неин запален фен, който в знак на истинска любов дори си татуира името на своята любима певица, пише Planeta.tv.

“Тези снимки... направо ме разтопиха...Сюлейман, нямам думи, с които да ти кажа какво означава това за мен. Да си татуираш името на някой, със сигурност означава адски много. Знайте, че ще продължавам да давам най-доброто за Вас, защото Вие сте моята магия и адреналин, който ми дава сили, нови победи и толкооова много любов”, с вълнение призна Татяна.