Пред Лияна призна в интервю за "Жълт Труд" че пеенето не е най-важното нещо. Сега се е посветила изцяло на дъщеря си и двете пракарват много време заедно. Разхождат се из софийските улици, тичат в парка и си говорят за простички неща.

Към мъжете в живота си Лияна не тай лоши чувства. Напротив, за нея няма по-добър човек от Махмуд, бащата на дъщеричката й. Приятни спомени пази и от връзката си с Благо Георгиев, въпреки че тя се е отразила зле на детето й. "Обаждаха се по телефона да ме заплашват, някакви гласове. Това рефлектира върху дъщеря ми. На нея също са звънели", признава Лияна.

Певицата се старае да води здравословен начин на живот и е ориентирана към духовното. Всъщност още като малка Лияна написва в учебника си по история "Бог да пази България" и от тогава започват да я наричат Лили Църквата. Казва, че благодарение на баща си е станала много вярваща. Според нея всичко е в ръцете на Господ и затова не се доверява на врачки и гледачки, пише lifestyle.bg.

Преди години жълтите вестници често я наричаха Вещица. С годините обаче певицата се научила да не обръща внимание на писанията по неийн адрес. "Много страдах в началото, но в един момент всичко толкова ме кали, че започнах да се забавлявам с написаното", признава изпълнителката.