Екстравагантният артист Иво Димчев алармира, че получава смъртни заплахи от феновете на рапъра 100 кила. Причината – дуетното им парче „Баница“, което излезе от фурната през уикенда. Затова изпълнителят на „Корона Къш Къш“ съобщи в социалните мрежи.

„Феновете на Килата искат да ме убият заради Баницата. Къде да се скрия? Може би на Сандански, в някой СПА комплекс. Чудя се... Ами, ако Килата и там има фенове? Я да си се прибера в Истанбул. Там от тесто и фешън гюбек не се боя“, написа Димчев.

Музиката и текстът на „Баница“ са замесени не само от Иво, а и от 100 кила. Проектът се радва на разнородни коментари в YouTube, където вече попадна в селекцията „Набиращи популярност“. Впечатление на меломаните прави фактът, че за ефект са използвани текст и мелодии от хитови песни, като „Моля Ви, Мадам“ на „Обратен ефект“, „Три кила банани“ на Тони Дачева и припевът на „Мерцедес“ на Таркан. „Когато Криско пусна кючека мислих, че тази откачена година няма с какво друго да ме изненада, но това беше брутално извращение, Яворе!“, „Болят ме ушите и очите от тази „Баница““, „Добре ли си, бе, брат?“, „Когато си мислиш, че 2020-а не може да стане по-зле и чуеш това“, гласят част от коментарите на феновете на Килата, чието име по паспорт е Явор Янакиев.

Въпреки това „Баница“ получава и много ласкави отзиви, включително и от чужденци, и се очаква да се нареди сред хитовете заглавия тази година. Междувременно въвеждането на по-строги мерки в страната покрай пандемията мотивираха Иво Димчев да поднови домашните си концерти. „Вече имам няколко покани за днес и за следващите дни. Радвам се, че „Баница“, „Докрай“, „Парцал“, „Корона Къш Къш“ и „Писна ми“ са сред най-желаните песни. „Баница“ разбира се държи първото място. Нямам търпение да стане привечер и да нарамя отново микрофона и кийборда. Просто като си представя, колко баници ще се наложи да опитам и ми става едно светло и калорично на душата! И запомнете, важното е да не се рони!“, сподели той.