"Мис Силикон" Лили Иванова е системно заплашвана с убийство от бащата на дъщеря си.

Едрогърдата софиянка направила и опит да посегне на живота си, тормозена от ревнив мъж.

След раждането на дъщеря им Никол, адашката на Лили Иванова 2 пъти е изпълнявала ролята на боксова круша за господина, за който се знае само, че има солиден бизнес.

"Този човек не си поплюва и да раздава крошета му е като здравей-здрасти. Въпреки, че е женен и живее със съпругата си, той се отнася с Лили като със своя собственост. Ревнува я до безумие. Тя няма право на собствен живот, няма право да излиза, да общува с други мъже, с други хора. Всичко започна няколко месеца след раждането на детенцето им, когато я преби за пръв път. Още веднъж след това й е посягал", твърдят притеснени приятели на миската пред таблоида "Уикенд".

Проблемите между господина и "Мис Силикон" ескалирали до червено преди година и половина, когато психиката й поддала и тя направила опит за самоубийство, като се нагълтала с коктейл от хапчета.

"Правете си извода сами за какъв тормоз е ставало дума, след като майка на едногодишно дете не е виждала друг изход, освен да посегне на живота си. Драмата се развива в неговия апартамент, в който тя живееше тогава, а в последствие му върна. Тогава той я намери в несвяст, закара я в "Пирогов", там казаха, че ако се е бил забавил с 10 минути, край", продължават източниците на изданието.

Престоят на миската в "Пирогов" продължил две седмици, а когато излязла от там, "спасителят й" й сервирал: "От тук нататък ми дължиш живота си!".

След което към мобилния телефон на майката на дъщеря му завалели ужасяващи SMS-и, някои от които с директни заплахи за убийство.

Само преди няколко дни уплашената до смърт 25-годишната Лили била на крачка за втори опит да си посегне, след като получила поредното предупреждение, че в най-скоро време ще умре.

Семейството й не смеели да се оплачат в полицията. "Най-много да му наложи забрана да се доближава до нея и детето. Това обаче едва ли е пречка за него – винаги може да изпрати хора, които да им посегнат. А той тормози не само нея, но и родителите й, и приятелите й – всички в най-близкото й обкръжение", споделят още осведомените.

Колегите от таблоида се свързали с Лили Иванова.

"Моля ви, не искам да навлизам в подробности. Цялата ревност идва от това, че като всеки нормален човек аз се опитвам да контактувам с хората във Фейсбук и в Скайп. В неговите очи това е престъпления и измяна. Ако утре нещо се случи с мен, поне ще се знае откъде ми е дошло", отчаяна и уплашена е красавицата.