След успешните два сезона на хитовия сериал „Под прикритие”, продуцентите от „Камера” разкриха, че трети сезон се подготвя с пълна сила.

За целта екипът на криминалето се събра за една седмица на над 1500 метра надморска височина в Боровец.

Там продуцентът Димитър Митовски, изпълнителният продуцент Иван Дойков, режисьорът Виктор Божинов, както и екип от сценаристи, заедно с журналиста Слави Ангелов, пишат новия сезон на сериала.

Членовете на екипа работят по 6-7 часа на ден, като през другото време разпускат по снежните писти, където, както самите те споделиха – „се раждат най-добрите идеи”.

„Мястото е уникално, да погледнеш нещата отгоре и да черпиш вдъхновение от планината. Отразява се много добре на писането на трети сезон. Вече сме готови със сценария до 4-ти епизод и мога да ви кажа, че подготвяме най-интересния сезон до момента. Очаквайте много експлозивен екшън и обрати, за които никой не подозира. Засега мога да разкрия само, че част от екшъна ще бъде сниман и тук, в боровите гори на Рила планина” – разкри продуцентът Димитър Митовски.

Друго любопитно около сериала е, че на 21 февруари, 2012 в Манхатън, Ню Йорк, So Independent ще представи осмия фестивал за българско кино NYBFF, на който в рамките на пет дни ще бъдат показани 10 от най-добрите филми, създадени от родната кинематография в последните две години.

За първи път в рамките на фестивала ще бъде отделено място на телевизионна продукция с прожекция на два епизода (5-ти и 12-ти) от втория сезон на най-успешния български сериал „Под прикритие” на БНТ, която е медиен партньор на събитието.

Прожекцията ще бъде в киносалона на Робърт Де Ниро “Tribeca Cinemas”.