Започнаха снимките на дългоочаквания втори сезон на любимото кулинарно шоу MasterChef.

Екипът на „Преди обед” влезе в кухнята на Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, за да разбере какво са първите впечатления на строгото, но справедливо жури от претендентите за титлата и най-голямата парична награда в българския телевизионен ефир.

Общото мнение, което триото топ готвачи на България сподели пред Венета Георгиева, е че кулинарите са силно амбицирани и добре подготвени.



Сред сълзите от радост и разочарование ясно се откроява тенденцията, че първото издание на шоуто е било изграждащо по отношение на кулинарната култура, разбирането за същността на професията, качествата, които притежава добрият готвач и характеристиките на отличната храна. Шеф Михалчев обеща много изненади в един различен сезон на MasterChef, а шеф Ангелов пожела успех на всички любители на добрия вкус.

Хоби-готвачите, които влизат в горещата битка за престилката на MasterChef и мястото си на кулинарната арена, споделиха, че са проследили внимателно първия сезон на шоуто по bTV, за да отговорят на очакванията на взискателното жури. С интересни рецепти и техники, много въображение и прецизност, те са готови да сътворят „изкуство в чиния”, за да преминат от любителското към професионално ниво в кухнята.